Careers

Vacature: Planning / Centralist Personenvervoer.

Plaats: Amsterdam

 

Over het bedrijf :
ETS Luxury Driving behoort met zijn luxe vervoer tot de top van Nederland en is wereldwijd werkzaam. Voor onze locatie in Barendrecht, zijn wij ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een ervaren Planner.

Functieomschrijving :
Als planner ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ritplanning. Dit moet uiteraard op een zo efficiënt mogelijke wijze gebeuren. Per dag sturen wij binnen en buiten Europa zo’n 100 voertuigen aan. Vanaf het eerste contact met de klant tot de klant is afgezet bij zijn eindbestemming, ben jij verantwoordelijk. Het is daarom van belang dat je organisatorisch en communicatief sterk bent aangelegd.

Rol en verantwoordelijkheden :
Je komt terecht in een klein, jong en dynamisch team, waar samenwerken centraal staat. In dit vak moet je wel tegen stress kunnen en je mannetje kunnen staan. Je bent namelijk hét middelpunt tussen de klant en de chauffeur en daarom zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Naast beleidsmatige kennis en ervaring zijn de volgende punten net zo belangrijk: Je bent stressbestendig en weet je mannetje te staan.
Het beheersen van de Engelse taal (in woord en geschrift) is een must

  • Je werkt gestructureerd en bent geen chaoot;
  • Je bent zelfstandig, neemt eigen initiatief en durft beslissingen te nemen;
  • Je kunt pragmatisch denken en bent geografisch onderbouwd.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en improvisatievermogen.

Dus, ben jij of ken jij de energieke en stressbestendige samenwerkende, mét bovengenoemde kwaliteiten die ons betrokken team van planners wil versterken?

Wij ontvangen graag een schriftelijke sollicitatie, welke verstuurd kan worden naar ets@worldwide-ets.com . Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op 085-4885470